Clark, J., & Farrow, J. (2001). Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί.
Dyfyniad Arddull ChicagoClark, Jacqueline, και Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.
Dyfyniad MLAClark, Jacqueline, και Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.