APA সাইটেশন

Clark, J., & Farrow, J. (2001). Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί.

শিকাগো স্টাইলে সাইটেশন

Clark, Jacqueline, এবং Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.

এমএলএ সাইটেশন

Clark, Jacqueline, এবং Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.

সতর্কবাণী: সাইটেশন সবসময় 100% নির্ভুল হতে পারে না.