Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη : Ειρήνη, Αχαρνιώτες, Πλούτος, τα πουλιά, η Λυσιστράτη - Ποταμίτης, Δημήτρης, 1945-2003 (Ντουντούμης, 2000)
Έργο για παιδιά βασισμένο στα έργα του Αριστοφάνη: Ειρήνη, Αχαρνιώτες, Πλούτος, τα πουλιά, η Λυσιστράτη