Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα. Τόμος 3ος : στην επαγγελματική σας ζωή - Carlson, Richard, 1961-2006 (Ελληνικά Γράμματα, 1999)
Το να αναλώνεις 40 και πλέον ώρες τη βδομάδα στο γραφείο προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις το φόρτο εργασίας και ταυτόχρονα να καταπονείσαι από τα καθημερινά διλήμματα και προβλήματα είναι σίγουρα μια ψυχοφθόρα εμπειρία.