Η κραταιά αγάπη : μυθιστόρημα - Βαμβουνάκη, Μάρω, 1948- (Έλληνες πεζογράφοι, 1998)
Μια γυναίκα ζωντανή και παράφορη που διαρκώς παλεύει τις πρωτόγονες δίψες της και τις ενοχές που είναι μετανιωμένη. Και, λίγο πιο πίσω, ένας ερωτευμένος νεκρός δεν λέει να μετανοήσει.