Πρώτες βοήθειες - Rosenberg, Stephen N. (Johnson & Johnson, 1985)
Πέντε ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για τη συγγραφή αυτού του μοναδικού βιβλίου. Για την ολοκλήρωσή του συνεργάστηκαν: Η μεγαλύτερη επιχείρηση του κόσμου στην υπηρεσία της υγείας: το επιτελείο των παθολόγων και χειρουργών του Πανεπιστημίου Columbia· το τμήμα Α' Βοηθειών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Michigan. Οι «Πρώτες Βοήθειες» της Johnson & Johnson προσφέρουν στον σύγχρονο αναγνώστη υπεύθυνες και κατανοητές ιατρικές συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων έκτακτης ανάγκης. Για πρώτη φορά κυκλοφορεί βοήθημα με τέτοια πρακτική οργάνωση της ύλης, ώστε ο αναγνώστης να βρίσκει αμέσως τις οδηγίες που του χρειάζονται και, ταυτόχρονα, με τη βοήθεια εκατοντάδων κατατοπιστικών εικόνων να μπορεί να προσφέρει αστραπιαία τις υπηρεσίες του. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)