Ψαρέματα και ταξιδέματα - Σαματούρας, Γιώργος Δ. (Λογοθέτης, 1987)
Προσωπικές μαρτυρίες για την θάλασσα,το ψάρεμα, τους τρόπους ψαρέματος, τους ανθρώπους, τις σχέσεις,από ένα άνθρωπο πού έζησε όλη του την ζωή σχετιζόμενος επαγγελματικά και από επιλογή με το θαλάσιο στοιχείο.