Λεξικό ιατρικών όρων (Μαλλιάρης-Παιδεία, 1998)
Στο λεξικό αυτό ερμηνεύονται πάνω από 5000 λήμματα. Κυρίως περιλαμβάνονται ιατρικοί όροι, αλλά και όροι της ανθρωπολογίας, της γενετικής, της διαιτολογίας, της βιολογίας. Συμπληρώνεται με 5 παραρτήματα (βασικές πρώτες βοήθειες, ταξίδι και υγεία, ιατρικές δοκιμασίες και διαδικασίες, βιταμίνες, μετρήσεις στην ιατρική). Αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για τον επιστήμονα, τον φοιτητή, τον ειδικό κι έναν χρήσιμο οδηγό για όλους.