Δέντρα και θάμνοι της Ελλάδας - Σφήκας, Γεώργιος, 1939- (Ευσταθιάδης, 1998)
Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει περιγραφές και εικόνες από όλα τα δέντρα και τους μεγάλους θάμνους που αυτοφύονται στον ελληνικό χώρο καθώς και πληροφορίες για τις περιοχές εξάπλωσής τους. Υπάρχουν επίσης γενικές πληροφορίες για το κλίμα, τη βλάστηση και τη χλωρίδα της Ελλάδας και κλείδες προσδιορισμού των ειδών.