Τι τρελό κυνηγητό : η διπλή έλικα κι εγώ - Crick, Francis (Κάτοπτρο, 1991)
«Κάθε έξυπνος στρατολόγος νέων επιστημόνων πρέπει να χαρίζει αντίτυπα αυτού του βιβλίου.» -The New Scientist • «Διαβάζοντας το βιβλίο του Crick έχω το θαυμάσιο συναίσθημα πως βρίσκομαι δίπλα του.» -James Watson • «Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για την ιστορία της επίτευξης μιας από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις που έγιναν ποτέ.» -Linus Pauling