Τι συμβαίνει με τον καιρό μας; - Gribbin, John (Ωρόρα, 1989)
Ακραίες θερμοκρασίες, κρύο, ζέστη, καύσωνες, ξηρασίες, κατακλυσμοί, πλημμύρες, χιονοθύελλες, ανεμοστρόβιλοι, θεομηνίες, έχουν γίνει κανόνας και όχι εξαίρεση. Θα ξαναγίνει «φυσιολογικό το κλίμα της Γης;