Αναμορφώνοντας τη ζωή : η επανάσταση της γενετικής τεχνολογίας - Nossal, Gustav J. (Κάτοπτρο, 1991)
Η οργάνωση της ζωής -- Οι τεχνικές της γονιδιακής μεταμόσχευσης -- Τα γονίδια ως διαγνωστικοί ανιχνευτές -- Γονιδιακή θεραπεία και κυτταρική μηχανή -- Εμβόλια του μέλλοντος -- Τα γονίδια σαν σκλάβοι υψηλής τεχνολογίας -- Η βιομηχανία του ανασυνδυασμένου DNA -- Η γενετική μηχανική και η κρατική πολιτική