Το νερό : εισαγωγή στο θέμα του νερού από γεωχημική, βιολογική, οικονομική και περιβαλλοντική σκοπιά - Καραγιάννης, Αλέξανδρος Κ. (Φοίβος, 1990)
Το θέμα του νερού από γεωχημική, βιολογική, οικονομική και περιβαλλοντική σκοπιά.