Οργανική χημεία Β΄ λυκείου : μεθοδολογική επεξεργασία του σχολικού βιβλίου - Αναστασιάδης, Νίκος Στ. (Gutenberg, 1988)
Συνοπτική θεωρία--Ερωτήσεις με απάντηση--Ασκήσεις: α) μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων β) παραδείγματα γ) ασκήσεις για λύση--Τεστ για έλεγχο των γνώσεων σύμφωνα με το σύστημα Multiple choice--Διαγωνίσματα