Ο συνδυασμός Έδεσσα-Ζυρίχη : αφήγημα - Τότλης, Σάκης, 1946- (Κέδρος, 1997)
Οι πρωταγωνιστές είναι δύο. Ελληνες φίλοι και συνέταιροι. Το πλάνο απλό αλλά φιλόδοξο. Η πορεία συγκεκριμένη:Εδεσσα-Ζυρίχη. Υστατος στόχος η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας, η καρδιά της παγκόσμιας αποταμίευσης.