Λυμένες ασκήσεις φυσικής - Halliday, David 1916-2010 (Gutenberg, 1986)
Η έκδοση αυτή περιέχει πάνω από χίλιες πεντακόσιες λυμένες ασκήσεις Φυσικής. Οι ασκήσεις καλύπτουν όλη την ύλη της Φυσικής και απευθύνονται στους μαθητές και των τριών τάξεων των Λυκείων, των Τεχνικών Λυκείων στους υποψήφιους και στους πρωτοετείς φοιτητών των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αποτελούν άριστο υλικό για εμπέδωση των γνώσεων και για προετοιμασία σε εξετάσεις. Ο μοντέρνος τρόπος με τον οποίο είναι λυμένες οι ασκήσεις αποτελεί καινοτομία στη διδασκαλία της Φυσικής. Εξασφαλίζει ταχύτατη λύση με ελάχιστη πιθανότητα λάθους και κρατά συγκεντρωμένη την προσοχή του σπουδαστή στα φυσικά νοήματα και όχι στις μαθηματικές διαδικασίες.