Φυσική : κεφάλαια σύγχρονης φυσικής - Halliday, David 1916-2010 (Γ. Α. Πνευματικού, 1989)
Φως και κβαντική φυσική - Η κυματική φύση της ύλης - Η δομή των ατόμων - Ατομική φυσική: Τρία επιλεγμένα θέματα - Ηλεκτρική αγωγιμότητα στα στερεά - Πυρηνική φυσική: Μια εισαγωγή - Ενέργεια από τον πυρήνα