Κβαντομηχανική : πλάνη ή πραγματικότητα - Rae, Alastair (Κάτοπτρο, 1986)
• «Ίσως είναι το σαφέστερο βιβλίο απ' όλα τα παρόμοια για τα παράδοξα της φυσικής του 20ού αιώνα.» -American Journal Physics • «Μια θαυμάσια προσπάθεια ενός επιστήμονα να επιλύσει τα παράδοξα της φυσικής του 20ού αιώνα.» -The Sciences