Η φύση του χρόνου - Whitrow, George J. (Σύναλμα, 1999)
Σ' αυτό το βιβλίο εξετάζεται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν απασχολήσει ποτέ τον άνθρωπο: ο χρόνος. Το θέμα του βιβλίου αναπτύσσεται με τρόπο σαφή και κατανοητό για τον απλό, μη ειδικό αναγνώστη. Είναι μια γλαφυρή περιγραφή αλλά και, λόγω του φιλοσοφικού περιεχομένου του θέματος, μια ανεξάντλητη πηγή ατέρμονων συζητήσεων.