[Ημερολόγιον ταμείου] δια εις μετρητά κατάθεσιν - Τσιμινάκης, Γεώργιος Ν. ([χ.ό.], 1898)
Ημερολόγιο του Γεωργίου Ν. Τσιμηνάκη όπου καταγράφονται οι συναλλαγές του που αφορούν αποκλειστικά διακίνηση δημητριακών, κάθε είδους.