Τα μυστήρια του χώρου - Gribbin, John (Το σωστό βιβλίο τσέπης, 1985)
Γνωστός ήδη στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό από τα Μυστήρια του Χρόνου - ένα έργο που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία - ο Δρ. John Gribbin καταπιάνεται εδώ με τις συναρπαστικές ανακαλύψεις των πιο πρόσφατων ερευνών γύρω από τις σχέσεις του χώρου, του χρόνου και της βαρύτητας στο Διάστημα. Ξεκινώντας από την πιο μοντέρνα εκδοχή της Θεωρίας της Σχετικότητας, διερευνά τις συνέπειες των χωρο-χρονικών εννοιών στη δομή και τη διάταξη του Σύνμπαντος. [...]