Συζευκτικό συντακτικό της αρχαίας και της κοινής νεοελληνικής γλώσσας - Λαϊνάς, Θεοφάνης Σ. ([χ.ό.], 2000)
Το βιβλίο περιέχει:Λεπτομερή ερμηνεία όλων των συντακτικών φαινομένων του αρχαίου και του νεοελληνικού λόγου. 1287 παραδείγματα της αρχαίας ελληνικής μεταφρασμένα, 1324 αντίστοιχα παραδείγματα της κοινής νεοελληνικής και 104 συγκεντρωτικούς πίνακες όλης της ύλης.