Η μαθηματική εμπειρία - Davis, Philip J. (Τροχαλία, 1990)
«... ένα βιβλίο που έγινε αμέσως κλασικό και πρέπει να διαβαστεί από όλους όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον του ανθρώπινου γένους». NEW SCIENTIST στημονική παρά-