Η ρήξη : η κούρσα της υπεραγωγιμότητας - Hazen, Robert (Τροχαλία, 1990)
Ανασκόπηση της πορείας της ερευνάς και ανακαλύψεων που έγιναν στα εργαστήρια των πανεπιστήμιων του Χιούστον και Αλαμπάμα το χειμώνα του 1986-87. Με φωτογραφίες και εικόνες.