Σκέφτομαι και γράφω έκθεση : Ε΄ ΣΤ΄ δημοτικού : με μονοτονικό σύστημα γραφής - Μαυρογιάννης, Γιώργος Κ. (Αθηνά, 1985)
Εκθέσεις αναπτυγμένες - Θέματα - Αντίστοιχα λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα - Σκεπτικό για την ανάπτυξη κάθε θέματος - Σχήματα λόγου - Γραμματική