Αυτά και άλλα πολλά - Σκούρτης, Γιώργος, 1940- (Αστέρι, 1981)
Το Αυτά κι άλλα πολλά είναι σίγουρα ένα βιβλίο-σοκ, που μιλάει έξω απ' τα δόντια για τη σκληράδα των καθημερινών μας σχέσεων, την κοινωνική διαφθορά και τη διάλυση της ανθρώπινης προσωπικότητας μέσα σ' αυτό το βρομερό κόσμο της αγοράς και των ψυχικών καταναγκασμών. Σκόρπιες ιστορίες, γραμμένες με τη γνωστή αδυσώπητη, αλλά συνάμα αποκαλυπτική, γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας.