Χρηστικό λεξικό εννοιών και όρων σύγχρονου προβληματισμού : ετυμολογικές, ιστορικές, φιλοσοφικές, επιστημονικές, κοινωνιολογικές και ηθικές προσεγγίσεις για την έκθεση ιδεών - Δημητρακόπουλος, Γιώργος Θ. 1950- (Gutenberg, 1993)
Ετυμολογικές, ιστορικές, φιλοσοφικές, επιστημονικές, κοινωνιολογικές και ηθικές προσεγγίσεις για την Έκθεση στο Λύκειο.