Λεξικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας : παράρτημα λεξικό των ρημάτων της αττικής διαλέκτου - Μουλακάκης, Νίκος Μ. (Επικαιρότητα, 1990)
Στο παρόν ορθογραφικό και ερμηνευτικό Λεξικό καταβλήθηκε προσπάθεια να καταχωριθούν όλες οι εν χρήσει λέξεις της αττικής διαλέκτου. Υπάρχουν οι συντάξεις και οι σημασίες των ρημάτων, καθώς και όλες οι δικανικές εκφράσεις. Στο παράρτημα υπάρχουν οι αρχικοί χρόνοι όλων των βασικών -ομαλών και ανωμάλων- ρημάτων, με σχετικούς πίνακες, όπου υπάρχουν δύσκολες εγκλίσεις. Στόχος της παρούσας έκδοσης είναι να βοηθήσει με τρόπο επιστημονικό, υπεύθυνο και παιδαγωγικά επαρκή όποιον προσπαθεί να προσεγγίσει τον αρχαίο ελληνικό λόγο.