Λεξικό των ρημάτων της νεοελληνικής - Κωνσταντίνου, Ηλίας Ι. (Επικαιρότητα, 1990)
Το "Λεξικό των ρημάτων της νεοελληνικής" έρχεται να καλύψει ένα κενό της λεξικογραφικής βιβλιογραφίας μας. Περιέχει: - 5.500 ρήματα με: 1) την ερμηνεία τους, 2) το θέμα τους, 3) τα παράγωγά τους, 4) την υποδειγματική κλίση τους, σ΄όλους τους χρόνους και σ΄όλα τα πρόσωπα. -64 υποδειγματικούς για την κλίση των ρημάτων πίνακες - κανόνες ορθογραφίας των καταλήξεων των ρημάτων Το "Λεξικό των ρημάτων της νεοελληνικής" είναι ένα εύχρηστο λεξικό-εργαλείο στα χέρια του κάθε δασκάλου, του κάθε μαθητή, του κάθε ενδιαφερόμενου στο πρόβλημα του γραπτού μας λόγου.