Θαβώρης, Α. Ι. (1969). Ουσιαστικά από επίθετα και μετοχές στη νέα ελληνική: η ουσιαστικοποίηση του επιθέτου και της μετοχής στην ελληνική γλώσσα : τα τέλεια ουσιαστικά της κοινής νεοελληνικής. Θεσσαλονίκη: Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
シカゴスタイル引用形Θαβώρης, Αντώνιος Ι. Ουσιαστικά από επίθετα και μετοχές στη νέα ελληνική: η ουσιαστικοποίηση του επιθέτου και της μετοχής στην ελληνική γλώσσα : τα τέλεια ουσιαστικά της κοινής νεοελληνικής. Θεσσαλονίκη: Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, 1969.
MLA引用形式Θαβώρης, Αντώνιος Ι. Ουσιαστικά από επίθετα και μετοχές στη νέα ελληνική: η ουσιαστικοποίηση του επιθέτου και της μετοχής στην ελληνική γλώσσα : τα τέλεια ουσιαστικά της κοινής νεοελληνικής. Θεσσαλονίκη: Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, 1969.
警告: この引用は必ずしも正確ではありません.