Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας : με σχόλια για τη σωστή χρήση των λέξεων - Μπαμπινιώτης, Γεώργιος Δ., 1939- (Κέντρο Λεξικολογίας, 1998)
Το λεξικό που διαβάζεται και λύνει τις απορίες του αναγνώστη. Υπερβαίνει κατά πολύ τον τύπο ενός συνηθισμένου λεξικού, με χρήσιμες γλωσσικές πληροφορίες που για πρώτη φορά περιλαμβάνονται σε ελληνικό λεξικό. Πρόκειται για ειδικά σχόλια και εποπτικούς πίνακες που εξηγούν τη σωστή χρήση, τις σημασίες, την ορθογραφία, την ιστορία κ.λ.π. των λέξεων της ελληνικής γλώσσας. Περιλαμβάνει 150.000 λέξεις-φράσεις, 500.000 σημασίες-χρήσεις.