Δώδεκα στο δίφραγκο - Πετσετίδης, Δημήτρης (Σύγχρονη ελληνική πεζογραφία, 1999)
..Ο δημοσιογράφος άλλαξε κουβέντα. Αρχισε να ρωτάει για το πρόβλημα της ύδρευσης και άλλα τέτοια. Εδειξε, μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον όταν ο φοιτητής του ανέφερε για το υπόγειο ποτάμι που φαίνεται να περνάει κάτω από το χωριό. Υπάρχουν βράχοι που μέσα στις σπηλιές τους το καλοκαίρι παγώνεις κι ακούγεται ένας μακρινός θόρυβος σα νερά που κυλάνε.