Μέγα λεξικόν της ελληνικής γλώσσης - Liddel, Henry George, 1811-1898
Το αριστούργημα αυτό της ελληνικής λεξικογραφίας, απαράμιλλο στο είδος του, αποτελεί μοναδικό οδηγό για τον χειρισμό της ελληνικής γλώσσας και την ερμηνεία των κλασικών συγγραφέων. Η ιστορική αυτή έκδοση κυκλοφορεί συνεχώς από τον εκδοτικό οίκο Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ από το 1907. Το έργο αποτελεί στερεότυπη έκδοση του Ανέστη Κωνσταντινίδη, σε μετάφραση Ξενοφώντος Π. Μόσχου, αναθεωρημένη, διασκευασμένη και συμπληρωμένη από τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη, με σύντομη επιθεώρηση της Ιστορίας της Ελληνικής Γλώσσας από τον Γ.Ν. Χατζιδάκι. Πρωτότυπη επιστημονική εργασία. Φέρονται οι χρόνοι του ρήματος, απλοί και με προθέσεις, και τα χωρία των Αττικών πεζολόγων στα οποία απαντούν, καθώς και οι ποιητικοί και μεταγενέστεροι ρηματικοί τύποι, ετυμολογία, σύνταξη, ρηματικά επίθετα και παράγωγα, περιφράσεις με την ερμηνεία τους και διόρθωση των ημαρτημένων ρηματικών τύπων.