Τα κουβάρια της σιωπής - Πιτένης, Μιχάλης, 1962- (Κοντέος, 1995)
Ένα αδιόρατο νήμα ενώνει ανθρώπους και ιστορίες στα διηγήματα που φιλοξενούνται και συνυπάρχουν υπό τον τίτλο "Τα κουβάρια της σιωπής". Άνθρωποι που ζουν μόνοι, από επιλογή, ή λόγω συνθηκών, διεκδικούν το δικό τους ρόλο μέσα σε μια κοινωνία που δείχνει να αγνοεί την ύπαρξη τους.