Μηνύματα και σήματα - Prieto, Luis (Νεφέλη, 1986)
Τα Μηνύματα και Σήματα του Luis Prieto δίνουν τις θεωρητικές βάσεις για μια σημειολογία της επικοινωνίας (σε αντιδιαστολή με την «κοινωνική» και παραδηλωτική σημειολογία του Roland Barthes) και είναι έργο με μεγάλη βαρύτητα για τις επιστήμες του ανθρώπου, που αποτελεί τη λογική κατάληξη της σημειολογίας του Saussure.