Πρακτικά. Ε΄ συμπόσιο λαογραφίας του βορειοελλαδικού χώρου : Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη : Θεσσαλονίκη 20-22 Νοεμβρίου 1987 (Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, 1989)
Μαγικοθεραπευτικά βότανα στη Δυτική Μακεδονία - Εκκλησιαστικά νομίσματα επί Τουρκοκρατίας. Η περίπτωση της Σαμοθράκης - Παιχνίδια Αμορίου Δυτικής Θράκης - Η ελληνική λαογραφία αντίκρυ στο Μακεδονικό των Σκοπίων