Πρακτικά. Δ΄ συμπόσιον λαογραφίας του βορειοελλαδικού χώρου : Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη : Ιωάννινα 10-12 Οκτωβρίου 1979 (Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, 1983)
Σκοπός του Θούριου Του Ρήγα- Τραγούδια των Ελλήνων της Ρουμανίας από το 18ο αιώνα - Η ελληνική λαογραφία σε σχέση με την εθνολογία και την ανθρωπολογία - Ελληνικά στιχοπλάκια σε ιταλικούς Μαστραπάδες - Ζαγορίσιος ταξιδιωτισμός - Εβραιοελληνικοί θρήνοι - Η αδελφοποιϊα στους Σαρακατσάνους της Θράκης. Μπρατίμια-Σταυραδέρφια