Κοπατσαραίοι : ζωντανό παρελθόν στα Ριζά της Α.Πίνδου - Πουλιανού, Δάφνη Α. (Βιβλιοθήκη Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος ;, 1994)
Κοπατσαραίοι -- Δεσπότι -- Κυπαρίσι -- Αιμιλιανός -- Κηπουριό -- Φιλί -- Παλαιοχώρι -- Ανθρακιά -- Διάκος -- Μαυραναίοι -- Μεσόλακκος -- Καλόχι -- Ζιάκα -- Σπήλαιο --