[Λογαριασμοί και αποθήκες δεκάτης της κοινότητας Κοζάνης, 1906-1909] ([χ.ό.], 1906)
Στον κώδικα καταγράφονται τα σιτηρά που βρίσκονται στις αποθήκες και προέρχονται από την καταβολή της δεκάτης και τα οποία δίνονται υπέρ του ναού του Αγίου Νικολάου (1906) και υπέρ των σχολέιων (1909). Επίσης ο κώδικας περιέχει λογαριασμούς της δεκάτης Κοζάνης, τις αποθήκες αραβόσιτου δεκάτης Κοζάνης καθώς και τον «ναγτιέ» δεκάτης Κοζάνης υπέρ των σχολείων (1909)