Το διεθνές εμπόριον : ως παράγων οικονομικής αναπτύξεως - Δαμαλάς, Βασίλειος (Παπαζήσης, 1955)
Τα πλεονεκτήματα των διεθνών ανταλλαγών - Η θεωρία του Smith περί διεθνούς εμπορίου - Η βιομηχανική και γεωργική παραγωγή - Νομισματική και οικονομική σταθερότης