Τα προγράμματα της μέσης εκπαίδευσης 1833-1929 - Αντωνίου, Δαυίδ (Ιστορικό Αρχείο Ελληνικής Νεολαίας, 1987)
Προγράμματα ελληνικών σχολείων - Μέθοδοι διδασκαλίας - Αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων - Οδηγίες για την εκπαίδευση στα επτάνησα - Προσωπικό των σχολείων - Πρόγραμμα 1922 - Ίδρυση Βαρβακείου Λυκείου - Διδασκαλεία