Περιβαλλοντική εκπαίδευση : θεωρία και πράξη - Καλαϊτζίδης, Δημήτρης (Σπανίδης, 1999)
Το βιβλίο αυτό μπορεί να βοηθήσει δίνοντας απαντήσεις σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Μπορεί να βοηθήσει ένα νεοφώτιστο να αρχίσει με αξιώσεις ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, αλλά εμβαθύνει και σε στιβαρότερα ερωτήματα και προχωρημένες σκέψεις και συζητήσεις σχετικά με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Ελλάδα.