Ειδική διδακτική πάντων των εις τα κατώτερα σχολεία διδασκομένων μαθημάτων. Μέρος Β΄ : διδακτική της γεωγραφίας - Rude, Adolf (Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ι. Δ. Κολλάρος, 1922)
Ειδική διδακτική πάντων εις τα κατώτερα σχολεία διδασκομένων μαθημάτων διασκευασθείσα επί τη βάσει των νεωτάτων μεθοδικών έργων υπό Δημητρίου Ι. Λάμψα. Μέρος Β΄ - Διδακτική της γεωγραφίας διασκευασθείσα κατά την μεθοδικήν του Adolf Rude.