Σχέσεις σχολείου οικογένειας : τα δικαιώματα εκπαιδευτικών γονέων μαθητών - Παπάζογλου, Μηνάς (Επικαιρότητα, 1984)
«...Το βιβλίο παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο νομικό πλέγμα των σχέσεων σχολείου-οικογένειας, αλλά και τα στοιχεία εκείνα που μορφώνουν τη δυναμική που η παρέμβαση των συνδικαλιστικών φορέων των εκπαιδευτικών και των γονέων αλλά και των ίδιων των μαθητών δημιουργεί. Δυναμική που επηρεάζει και μεταλλάζει τις σχέσεις σχολείου-οικογένειας και μας δίνει τελικά την πραγματική τους εικόνα στο δοσμένο χώρο και χρόνο...».