Ομιλίες και άρθρα - Κομνηνού-Κακριδή, Όλγα ([χ.ό.], 1976)
Σύγχρονα προβλήματα παιδείας - Επιδιώξεις προσπάθειες στο Γυμνάσιο - Οι ρήτορες στο γυμνάσιο - Ο Όμηρος στο Γυμνάσιο - Το πρόβλημα του ανθρώπου στον Σοφοκλή - Το ομηρικό ζήτημα