[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1907-1908] ([χ.ό.], 1907)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1907-1908 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου. (Έχει ενδιαφέρον για την ιστορία των σχολείων κατά την άποψη του Αντώνιου Σιγάλα)