Αναπηρικός κόσμος ([χ.ό.], 1982)
Ο ανάπηρος εντός του κοινωνικού συνόλου - προβλήματα αναπήρων εν γένει - Επιστημονικαί θέσεις - Γενική και επαγγελματική εκπαίδευση - Φυσική προσαρμογή και αποκατάσταση - Δικαιοπρακτική ικανότης των αναπήρων - Νομική μεταχείρισις των κωφαλάλων - Στατιστική-Ειδικαί απογραφαί - Μέθοδοι διδασκαλία - Έλλεν Κέλλερ: Η τυφλοκωφάλαλος εκ βρεφικής ηλικίας