Συσκευασία και περιβάλλον - Καρακασίδης, Ν. Γ. (Ίων, 1999)
Ο ρόλος της συσκευασίας -- Υλικά συσκευασίας - Κατανάλωση ενάργειας - Διάθεση απορριμάτων - Συσκευές Aerosol - Ρύπανση περιβάλλοντος κατά την παραγωγή υλικών συσκευασίας - Απόβλητα παραγωγής πλαστικών - Περιβαλλοντική νομοθεσία για τη συσκευασία