Τούρκοι ποιητές υμνούν την Κωνσταντινούπολη - Κοροβίνης, Θωμάς, 1953- (Οδός Πανός, 2000)
Η ανθολογία ποιημάτων αυτή περιέχει επιλεγμένα ποιήματα Τούρκων ποιητών, που έζησαν και δημιούργησαν στον 20ο αιώνα εμπνευσμένα από την ιστορία, τις φυσικές καλλονές, την καθημερινή ζωή και την ανθρώπινη ατμόσφαιρα της Κωνσταντινούπολης.