Ο ηθικός τρίπους : Βιέννη 1797 - Ρήγας Βελεστινλής, 1757-1798 (Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης "Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα", 2001)
Το βιβλίο "Ηθικός Τρίπους" περιλαμβάνει τρία έργα: Τα Ολύμπια, θεατρικό έργο του Ιταλού Metastasio -- Τη βοσκοπούλα των Αλπεων, διήγημα του Γάλλου Marmontel -- και τον Πρώτο Ναύτη, ειδύλλιο του Γερμανού Gessner